Glad Midsommar

Glad Midsommar. Jag önskar dig en helt fantastisk helg trots väderprognosen.
Jag går på lite ledighet på fredag och är tillbaka den 16/7 för massagebokningar. 🙂

Saknar du mig alldeles för mycket hittar du mig på semesterloppet i Mariefred den 30/6 där jag har ett tält och erbjuder lite korta massager 😉

Passa på att boka en bambumassage som går på djupet och får dig så där härligt semesterlugn och mjuk. Om du vistats mycket i solen bör du ge huden massor med fukt, både på kroppen och i ansiktet. En härlig fuktgivande ansiktsbehandling kanske?
Det finns också en After Sun behandling för hela kroppen att boka i juli/aug om du råkar ligga för länge i solen vilket jag brukar göra.

I höst blir det yogagrupper igen och Yoga vid stress och utbrändhet drar i gång i två grupper. ( se hemsidan ) Plus att du vet väl att datum för yogaboost Mariefred är spikat? 17/11. Håll utkik efter schema och biljettsläpp. 250 st var där i maj och lika mycket i höstas så se till att boka tidigt.

När det gäller massage rekommenderar jag dig att redan nu boka in dig en gång i månaden i höst så du försäkrar dig om ditt välmående. Du hittar tider på
www.timecenter.se/livsfilosophie

Hoppas både din och min sommar blir lugn solig och avslappnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *