Gott Nytt 2018

Gott nytt år önskar jag er alla.
Det ser ut att bli ett härligt år meden del resor, workshops, massager och yoga såklart.Yogaterminen börjar den 25/1 kl 18 och kl 19.15 precis som tidigare. Tisdagsgruppen hör jag av mig till denna vecka för intressekoll. Det blir uppehåll i yogan v 17-18 pga att jag då åker iväg med springtime och gör yogaboost på Kreta. Häng med du också vetja. (eller läs mer om höstens yogaresa längre ner i brevet)
Yoga vid stress och utmattning startar lördagen den 24/2 och där finns ett fåtal platser kvar. Steg 2 kommer att bli två heldagar, lördagen den 3/2 kl 9-15 och söndagen den 4/2 9-15 inkl lunch båda dagarna. Anmälan sker till 0704929801 via sms eller via mail till info@livsfilosophie.se. Pris är 2400 kr som betalas in vid kursstart eller enligt överenskommelse.
Ett retreat för återhämtning finns också den 9-11 februari på vackra låsta b&b i malmby. Pris 3750 kr inkl allt.
Andra workshops under planering är bl.a ett för dig som vill fördjupa din relation med din partner eller vän. En workshop där ni får lära er att yoga som par och lära er en massage-teknik för avslappning. Datumet är 8/4 kl 9-13 och kursen kostar 1600 kr/par inklusive en massage olja från Kerstin Florian.
En workshop i ayurveda-yoga ligger i startgropen och det ser ut att finnas regelbundna möjligheter att boka in ayurvediska hälsorådgivningar under våren.
Yogaboost kommer igen den 26/5 och det ser ut att bli lika roligt denna gång så håll det datumet ledigt i din kalender.
8-15 september får du chansen att följa med mig till Kreta på en yogaresa! Priset är 8500 kr inkl mat, dryck, boende, utflykter, yoga. Läs mer om allt detta på hemsidan www.livsfilosophie.se
Ps. Se till att boka in några massagebehandlingar under våren redan nu så du har en tid.Jag rekommenderar att du i mars bokar en garshan eller en magnesium wellness treatment , båda dom rensar ut slaggprodukter och drar igång cirkulationen och energin både i huden och i sinnet. Hör av dig om du har frågor på tel 0704929801, tala in ett meddelande om jag inte hinner svara så ringer jag upp. Ser fram emot detta året tillsammans med dig.

Mina varmaste hälsningar

Sophie Djusberg
Livsfilosophie
www.livsfilosophie.se

www.timecenter.se/livsfilosophie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *