God Jul och gott nytt år

Varm tack från djupet av mitt hjärta för det här året! Hoppas nästa blir minst lika underbart.

Planeringen för terminsyogan är klar och anmälan är öppen. Det finns också bokningsbara massagetider ända fram till midsommar så passa på att redan nu boka in några härliga behandlingar så du har något att längta till i vår. Läs gärna om de nya massagerna Magnesium Wellness Treatment och Fot-Lyx. Du kan även boka in dig på februaris återhämtnings retreat 9-11 februari där jag och Solveig kommer att ta väl hand om dig med yoga, inspirationsföreläsningar och massage. Vårens kurs i Mediyoga vid stress och utmattning startar den 24 februari och är öppen för anmälan. Steg 2 i kursen kommer snart ut med vårens datum. Yogaboost kommer igen i Mariefred den 26/5 så håll kalendern öppen den dagen. Du som verkligen vill boosta dig i vår kan boka in dig på en yogaboost-resa till underbara Kreta i vår (läs mer på springtime.se) och det ligger även en Kreta-resa i september i planeringen här på livsfilosophie.  En kurs i par-massage och yoga för er som vill fördjupa er relation, samt en utbilding för dig som är massör och som vill utveckla en härlig huvudmassage kan se fram emot en hel helg i februari. Mer information kommer i början av nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *