Höstens start och nyheter

Vilken härlig start på hösten! Yoga, Massage och evenemang, utbildningar och föreläsningar.

På eventsidan har vi först Yogaboost Mariefred, min idé och dröm som nu blivit verklighet. Jag ser så mycket fram emot den 21 oktober. Direkt efter det kommer ju den otroligt kunniga Ulla Troeng hit och föreläser om Raw food och bjuder på smakprover. Boka in den 23 oktober kl 19.  Sen ska jag iväg på lite kurs, en workshop i Subdosha Pranayama. Ett sätt att genom andning kunna skapa balans.

En workshop om andningen blir det även här på Livsfilosophie den 26/11 kl 13-15.30 och du kan redan nu anmäla dig.

Steg 2 i kursen Yoga vid stress och utbrändhet drar också igång och datumen läggs upp under fliken yoga vid stress.

Massagen är ganska fullbokad så jag har redan nu öppnat tider för nästa år om du vill gå in och boka en gång i månaden redan nu. PS! En ny härlig massage har premiär här den 9/11.Den heter Magnesium Wellness treatment och om du kommer in och hälsar på mig på Yogaboost den 21/10 så har jag ett specialerbjudande just den dagen om du bokar en tid där och då fram till den 31/1 2018,

Varma soliga höstiga dagar önskar jag er alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *